Hur funkar det?

Är det verkligen gratis? Ja, det är helt gratis. Dock kräver vissa erbjudanden att du köper någonting för att få poäng. Men dom behöver du inte utnyttja om du inte vill.

Det är egentligen ganska lätt. Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig mängder av erbjudanden att tjäna poäng igenom. Vi får betalt av våra samarbetspartners när du utnyttjar deras erbjudanden, och när du fått ihop nog mycket poäng så belönar vi dig med en produkt som du väljer ur vårat sortiment. Vi är inte omöjliga att ha att göra med så vill du ha någon produkt som inte finns under produkter så kanske det går att lösa. Var inte blyg, kontakta oss och fråga, så ska vi se vad vi kan göra.

Vissa erbjudanden måste du handla något eller registrera dig för att du ska få poäng, och då kan det ta några dagar innan vi kan spåra att du genomfört det du måste göra för att få dina poäng. Så ha tålamod. Normalt tar det aldrig mer än 1 (en) vecka innan du får dina poäng, om inget fel har uppstått utanför våran kontroll, vilket vi naturligtvis inte kan ansvara för.

Jag har tipsat kompisar men inte fått poäng, varför? Dina kompisar måste först samla ihop 50 poäng med klick, leads eller sales innan poängen utdelas.

Det kommer hela tiden nya erbjudanden så var på din vakt. Vi rekommenderar att du gör http://www.gratisgamecard.com till din startsida för att snabbt och enkelt kunna ta del av erbjudanden.